Λίγα λόγια για μένα

Αγάπησα την ψυχοθεραπεία όταν την βίωσα ως εκπαίδευση και ως προσωπική εμπειρία γιατί κατάλαβα ότι είναι μια στάση ζωής μέσα από την οποία οι άνθρωποι μαθαίνουν πώς μπορούν να είναι μαζί χωρίς να χάνουν την ατομικότητά τους, να παίρνουν χωρίς ενοχές και να δίνουν μέσα από την αλληλεπίδραση.

 

»Το βιογραφικό μου

 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

(Η Μεταμορφωτική Δύναμη της Κρίσης)

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

ΛΙΛΙΑΝ ΚΟΥΒΕΛΑ
ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

 

Το σεμινάριο εγινε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα: 4μμ – 8μμ
στο Συνεδριακό Κέντρο CAPSIS, Πάρνωνος 10, Μαρούσι

Διαβάστε παρακάτω την τελική σύνθεση
από τις ομάδες που είχαν συμμετοχή στο βιωματικό σεμινάριο.

 


 

Αυτό που ζούμε σήμερα στους τόσο ταραγμένους καιρούς είναι μια πορεία: από το φόβο, το θυμό, τη μοναξιά, τη κούραση , τη πάλη με τα άγρια κύματα ... στην αυτογνωσία, στην πίστη και στην ανάγκη μας να πιαστούμε ο ένας από τον άλλο.

Πίστη στον εαυτό, στην αυθεντικότητα ,στο μοίρασμα, μα πάνω από όλα αγάπη για ζωή, ελπίδα ,αισιοδοξία και δύναμη ψυχής γιατί η ζωή μας φέρνει τα πάνω –κάτω !


Θα σωθούμε άραγε και πώς;
Τι θα μας βγάλει από το θυμό, και την απόγνωση.
Είμαι ένας και δεν έχω κανένα, ένα ταξίδι στα μανιασμένα κύματα είναι η ζωή μου και δε θέλω να το ξαναζήσω αυτό . Θα παλέψω όπως τα κατάφερα κάποτε γιατί να μην τα καταφέρω και τώρα; αρκεί να περάσω στη δράση ,και να πάψω να βλέπω τα πράγματα από τη θέση του θεατή.


Ελπίδα – Υπάρχω και έχω σανίδα σωτηρίας τους φίλους, την οικογένεια, τους δικούς μου.
Πού είστε; φωνάξτε μου να ξυπνήσω, αγκαλιάστε με να ξεπαγώσει ο φόβος μου, μιλήστε μου να σας ακούω , δώστε μου κουράγιο γιατί νοιώθω πώς από την αλήθεια μου, την εμπιστοσύνη, την αντοχή, το χιούμορ, το μοίρασμα... μέσα από τη στάχτη μου θα αναγεννηθώ.