Λίγα λόγια για μένα

Αγάπησα την ψυχοθεραπεία όταν την βίωσα ως εκπαίδευση και ως προσωπική εμπειρία γιατί κατάλαβα ότι είναι μια στάση ζωής μέσα από την οποία οι άνθρωποι μαθαίνουν πώς μπορούν να είναι μαζί χωρίς να χάνουν την ατομικότητά τους, να παίρνουν χωρίς ενοχές και να δίνουν μέσα από την αλληλεπίδραση.

 

»Το βιογραφικό μου

 

ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ - 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

Τι είναι μυστικό (ατομικό, οικογενειακό, ομαδικό, κοινωνικό ), τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει σε αυτόν που το κρατά και στους γύρω του; Πώς αυτό εξοστρακίζεται στις επόμενες γενιές και στοιχειώνει τις ζωές των ανθρώπων;

Τα όποια μυστικά, μικρά ή μεγάλα, σημαντικά ή ασήμαντα, έτσι και αλλιώς θα παίξουν το ρόλο τους, τόσο στη ζωή αυτού που τα κρατά, όσο και των άλλων γύρω του. Το πρώτο θύμα τους είναι η ευτυχία της ύπαρξης, αλλά καταστρέφουν εξίσου ύπουλα την ελευθερία σκέψης και εντέλει το θάρρος του ανθρώπου να είναι ο εαυτός του.

Στο μαραθώνιο αυτό θα δουλέψουμε όλοι μαζί, για να έρθουμε σε επαφή με μυστικά και κρυμμένες αλήθειες που μας κρατούν σε μοναξιά και απομόνωση, ώστε να βρούμε τρόπους να συμφιλιωθούμε με αυτά και να εμποδίσουμε στο μέλλον να βαραίνουν τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.

 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ :
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΙΛΟΥ ΑΤΕBANK
(ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 154 ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ - ΚΑΣΤΡΙ)


ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ:
ΚΟΥΒΕΛΑ ΛΙΛΙΑΝ Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
ΡΕΠΠΑ ΕΙΡΗΝΗ Οικογενειακή θεραπεύτρια