Λίγα λόγια για μένα

Αγάπησα την ψυχοθεραπεία όταν την βίωσα ως εκπαίδευση και ως προσωπική εμπειρία γιατί κατάλαβα ότι είναι μια στάση ζωής μέσα από την οποία οι άνθρωποι μαθαίνουν πώς μπορούν να είναι μαζί χωρίς να χάνουν την ατομικότητά τους, να παίρνουν χωρίς ενοχές και να δίνουν μέσα από την αλληλεπίδραση.

 

»Το βιογραφικό μου

Θεραπευτικά Βιωματικά Σεμινάρια...
Επισκεφθείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για τα θεραπευτικά βιωματικά σεμινάρια που διοργανώνονται.
Τί είναι η Ψυχοθεραπεία;
Είναι μια μορφή θεραπείας των ψυχικών διαταραχών και μια διαδικασία αναζήτησης και γνώσης του εαυτού μας .
Κατά την ψυχοθεραπευτική πορεία ένα εκπαιδευμένο άτομο (ψυχοθεραπευτής) συμφωνεί με ένα άτομο που του ζητά βοήθεια (θεραπευόμενος) να συνεργασθούν ώστε μέσα....
ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

 

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου 2012, Ξενοδοχείο HYATT REGENCY Θεσσαλονίκη...

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ

 


Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει τραυματικά γεγονότα ( διαζύγιο, απώλεια εργασίας, ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, αρρώστιες, θάνατο, κλπ) ή μικρές επαναλαμβανόμενες δυσκολίες ζωής, αποτυχίες, ματαιώσεις, κλπ. τα οποία όμως δεν μπόρεσαν να τα επεξεργαστούν αποτελεσματικά και ως εκ τούτου εκδηλώνουν συμπτώματα που διαταράσσουν την ποιότητα ζωής τους ,τη ψυχική και σωματική τους υγεία.

Η Ψυχοθεραπεία τραύματος είναι μια ολοκληρωμένη και ανεξάρτητη θεραπευτική μέθοδος πού πραγματοποιείται σε μία έως πέντε συνεδρίες και στοχεύει στην επανεπεξεργασια των παραπάνω τραυματικών γεγονότων.

 

Μάθετε περισσότερα για την θεραπευτική μέθοδο E.M.D.R.